top of page
dunes-1936086_1920.jpg
herder 2.png

Praktisch

Tijdens een kennismakingsgesprek stellen we samen jouw verwachtingen duidelijk en maken we een begeleidingsplan op. Dit kan gaan van een eenmalig consult tot een langer proces van observatie, advies, begeleiding en eventueel gedragstraining. Een quick fix klinkt misschien aanlokkelijk, maar het spreekt vanzelf dat voor een bredere aanpak en intensiever leerproces een langduriger begeleiding vaak aangewezen is om tot de gewenste resultaten te komen. Ik vind het belangrijk dat je daarin eerlijk bent met jezelf en ten opzichte van je hond.

Hoe ga ik tewerk?

Tijdens een eerste telefonisch contact, waarin je kort schetst waarbij ik je zou kunnen helpen en wat vertelt over je hond en jullie leven samen, maken we een afspraak voor een eerste consult. Na enkele consulten of een langduriger traject blijf ik bereikbaar en kan je me via filmpjes, mail of kortere berichtjes op de hoogte houden van jullie vooruitgang. Ook voor eventuele vragen of bijkomend advies kan je me via deze weg contacteren. Dit kunnen we in onderling overleg vastleggen.

Bij problemen waar enkel begeleiding en gedragstraining niet afdoende blijken of waar meer specialisatie vereist is, zoek ik graag met je mee naar hoe je via een doorverwijzing verder geholpen kan worden. Zo ook bij het vermoeden van een onderliggend medisch probleem.

Uiteraard staat veiligheid steeds voorop tijdens het coachingproces. De eindverantwoordelijkheid ligt echter steeds bij jou als eigenaar.

hond in sneeuw

Prijzen

- sessie van 60min. = €60,00

- traject van 5 uren = €270,00

 - verplaatsingskosten heen + terug €0,50/km (gratis indien enkele afstand <3km)

honden sneeuw.png

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Klik hieronder voor het downloaden en nalezen van:

- Privacyverklaring

- Algemene Voorwaarden

bottom of page